Werkadvocaten

Advocaten

Dorianne Broekman

Dorianne Broekman

Dorianne heeft meer dan 20 jaar ervaring als advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht, die zij aanvankelijk heeft opgedaan bij grote internationale kantoren. In 2004 heeft zij haar eigen kantoor opgericht en sindsdien heeft zij zelfstandige een bloeiende arbeidsrechtpraktijk. Cliënten ervaren een goede samenwerking met Dorianne door een duidelijke communicatie, heldere adviezen en persoonlijke betrokkenheid.

Arbeidsconflicten, reorganisaties, (collectieve) ontslagzaken en medezeggenschapskwesties begeleidt zij met gedrevenheid, en zeker ook met oog voor de verhoudingen van de betrokkenen. Dorianne werkt ook op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht (overgang van onderneming, overnames, outsourcing en ondernemingsraden).

In de uitvoering kunnen cliënten vertrouwen op een deskundige analyse en praktische aanpak. Haar klantenkring betreft (internationale) bedrijven, organisaties, hoger management en expats. Zij adviseert ook in de Engelse taal.

Dorianne heeft in haar loopbaan ook ervaring opgedaan als bedrijfsjurist (Shell, Holland Casino en Vodafone) en als lid van Raad van Commissarissen. Deze achtergrond stelt haar goed in staat zich te verplaatsen in het perspectief van de cliënt.

Het begeleiden van complexe advies- en instemmingstrajecten tussen bestuurder en ondernemingsraden is een specialiteit waar up-to-date kennis juridische kennis, tactisch inzicht en gevoel voor verhoudingen samen komen.